Govers upgrade hun kantoor met een nieuwe persoonlijke Cabb-In

Govers Accountants en Adviseurs heeft onlangs gekozen voor de installatie van een Cabb-In in hun kantoor. Voor Govers was het belangrijk dat medewerkers zich in alle rust konden terugtrekken voor een videovergadering of een 1-op-1 gesprek, zonder de rest van de collega's te storen.

Govers Accountants en Adviseurs heeft onlangs gekozen voor de installatie van een Cabb-In in hun kantoor. Voor Govers was het belangrijk dat medewerkers zich in alle rust konden terugtrekken voor een videovergadering of een 1-op-1 gesprek, zonder de rest van de collega’s te storen. Daarom viel hun keuze op de Cabb-In Double, een stilte cabine waarin je zowel individueel als samen kunt werken, vergaderen of presenteren.

Persoonlijk ontwerp

Bij het samenstellen van de Cabb-In hebben ze kleuren gekozen die perfect aansluiten bij het bestaande kantoorinterieur. De mogelijkheid om de stijl van de Cabb-In volledig aan te passen, stelde Govers in staat om de cabine precies naar hun wensen in te richten, waardoor het een naadloze en stijlvolle toevoeging aan hun werkruimte is geworden.

“In een dynamische omgeving als ons kantoor, waar collega’s regelmatig korte vergaderingen hebben, is de Cabb-In een prima oplossing om je in alle rust terug te trekken voor een vergadering”

aldus Bas Pijnaker van Govers Accountants en Adviseurs.

De "Govers" Cabb-In volledig gepersonaliseerd