Cabb-In maakt indruk op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024

Op 3, 4 en 5 juni nam Cabb-In deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, het toonaangevende evenement voor werkomgeving, werkplekken en gebouwbeheer. Gedurende drie dagen konden bezoekers kennismaken met onze innovatieve stiltecabines, en de reacties waren overweldigend positief. Veel bezoekers waren onder de indruk van het unieke ontwerp van de Cabb-In, met reacties als: “Gaaf ontwerp! Heel anders dan wat we tot nu toe gezien hebben.”

Lichtgewicht en duurzaam

Tijdens de beurs presenteerde Bob in een speciale video de belangrijkste kenmerken van de Cabb-In. Onze stiltecabines zijn geïnspireerd op onze uitgebreide ervaring in de treininterieurindustrie, waar we gebruikmaken van onze gepatenteerde SMRTCOMB™ (honeycomb) technologie. Deze technologie stelt ons in staat om slanke, lichtgewicht cabines te creëren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en modulair opgebouwd.

De beursbezoekers waren niet alleen enthousiast over het ontwerp, maar ook over de duurzaamheid van de Cabb-In. Onze cabines zijn volledig gemaakt van recyclebaar aluminium, wat zorgt voor een lange levensduur en een minimale ecologische voetafdruk. Bovendien is de Cabb-In volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant, van afwerking tot inrichting.

Meer weten?

Benieuwd naar de Cabb-In? Bekijk de video hieronder waarin Bob alles uitlegt over de technologie en het ontwerp.

Of neem contact met ons op voor meer informatie. Je bent ook van harte welkom in onze nieuwe showroom in Tilburg.

Cabb-In aftermovie - Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024