Efficiënt werken in een open kantooromgeving

Cabb-In’s zijn onmisbaar om efficiënt te kunnen werken in de diverse open kantooromgeving. Ze dienen als concentratie werkplek, om te overleggen of voor een privé- of videogesprek. In bijvoorbeeld gebouwen van de Rijksoverheid kan daarmee de FWR (Fysieke Werkomgeving Rijk) in de volle breedte worden toegepast.

Maar wat is de FWR eigenlijk? En hoe kan de Cabb-In helpen deze in de volle breedte toe te passen om efficiënt te kunnen werken?

Fysieke Werkomgeving Rijk

De FWR is een filosofie voor rijkskantoren waarbij er fundamenteel anders gekeken wordt naar werkplekken. Om flexibiliteit en medewerkerstevredenheid te kunnen verwezenlijken, wordt er geïnvesteerd in een intelligente werkplekomgeving. Voor de realisatie van deze moderne werkplekken, biedt de FWR een bewezen kader waarmee zowel de efficiëntie als de werktevredenheid verbetert.

Kaders en normen

Er worden binnen de FWR werkplekken aangeboden die passen bij verschillende werkactiviteiten. Dat kan variëren van werkplekken die zijn gericht op concentratie en privacy of die juist bedoeld zijn om de samenwerking te bevorderen. Binnen deze structuur is er ruimte voor een combinatie van werk-, vergader- en ondersteunende voorzieningen.

Waarin blinkt de FWR uit?

  • Flexibiliteit: het is een flexibel werkplekconcept welke eenvoudig kan worden afgestemd op de veranderende behoeften van de kantooromgeving.
  • Hybride werkmodel: de FWR ondersteunt de virtuele en fysieke manier van samenwerken om de balans tussen thuis- en kantoorwerken te faciliteren.
  • Kantoorefficiency: de FWR componenten maken het mogelijk om met minder ruimte per medewerker toe te kunnen, zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit of comfort.
  • Medewerkerstevredenheid en -efficiency: een werkplek die naadloos aansluit bij wat medewerkers doen, kan hun tevredenheid en productiviteit flink verhogen.
  • Duurzaamheid en toekomstbestendig: in de toekomst moeten veranderingen aan de werkruimten met kleine aanpassingen gerealiseerd kunnen worden waardoor deze duurzaam ingezet kunnen worden.

Conclusie

De FWR is een solide en flexibele oplossing voor de huidige en toekomstige behoeften van werknemers bij overheidsinstanties, gemeenten en universiteiten. De invoering van deze opzet vereist betrokkenheid op alle niveaus van de organisatie en een weloverwogen aanpak.

Toepassing Cabb-In

Hier sluit het concept van Cabb-In naadloos op de FWR aan:

Functioneel

Alle cabines zijn in de open ruimte te realiseren om afleiding te voorkomen. Ze dienen vanwege het geluiddempend vermogen bijvoorbeeld als concentratie werkplek, voor een privé-, videogesprek of om te overleggen.

Flexibel & modulair

De Cabb-In’s zijn klein van formaat waarmee elke ruimte optimaal benut kan worden. De belcellen zijn tevens vanwege de SMRTCOMB bijzonder licht van gewicht, snel in elkaar te zetten en gemakkelijk te verplaatsen. Een aantal onmisbare eigenschappen in de huidige en toekomstige bureaulandschappen.

Esthetisch

De Cabb-In’s zijn volledig aan te passen aan de gewenste stijl. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om van de kantoor inrichting een harmonieus geheel in een consistente stijl te maken. Wat er daarmee voor de eindgebruiker verwezenlijkt kan worden, is een gevoel van harmonie en balans. En samen met de functionaliteit van de Cabb-In, zorgt dit ervoor dat de gebruikers in staat zijn om efficiënter te kunnen werken.

Duurzaam

Met deze modulaire cabines wordt er tevens bijgedragen aan de transitie naar de circulaire economie 2050. Ze zijn namelijk van 100% Nederlandse makelij en volledig herbruikbaar.

Zowel functioneel als esthetisch zijn Cabb-In's een bijzonder onderdeel van de kantoorinrichting.

Een unieke werkplek.